Glimlachende jongen achter zijn computer.

Naam medewerker:
Jeroen Hans

Afdeling/filiaal:
E-commerce

Functie:
Afstudeerder E-commerce

In dienst sinds:
2018

“We communiceren eerlijk en duidelijk met onze klanten en elkaar.”

In 2018 ben ik via mijn vader bij Vihamij terecht gekomen. Op dat moment was ik bezig met een BBL-opleiding verkoopspecialist. Ik begon bij het filiaal in Veendam en later stond ik in Hoogeveen.  

Ik vind het leuk om bij Vihamij te werken, omdat het een soepel bedrijf is en ik kreeg in mijn werk veel vrijheid, wat mij weer vertrouwen gaf. Verder vond ik het persoonlijke contact met klanten altijd erg fijn. Veel klanten kende ik goed en dat creëerde een informele werksfeer. We communiceren altijd eerlijk en duidelijk met onze klanten en elkaar.  

In het filiaal in Veendam aten we elke vrijdag een lekkere hap samen met onze klanten. Dit was elke keer weer super gezellig en er werd altijd over van alles gepraat. Op deze manier bouwde we een unieke band op met onze klanten. Ook waren hier regelmatig vertegenwoordigers bij aanwezig die uitgebreide informatie met ons deelde.

Verder bezochten we regelmatig leveranciers samen met onze klanten. De leverancier vertelde dan over producten en we kregen weleens een rondleiding door de fabriek. Mede door dit soort uitstapjes, werd onze kennis steeds uitgebreider.

“Bij het filiaal in Veendam kreeg ik veel vrijheid; ik mocht zelf met ideeën komen en eigen keuzes maken op bepaalde vlakken.”

Bij het filiaal in Veendam kreeg ik veel vrijheid; ik mocht zelf met ideeën komen en eigen keuzes maken op bepaalde vlakken. Samen met mijn collega’s probeerden we er altijd het beste uit te halen. Dit deden we door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, door bijvoorbeeld bepaalde producten op voorraad te leggen voor specifieke klanten. Zo kunnen zij weer snel verder met hun klus. Kortom: we denken altijd mee met onze klanten en proberen het hen zo makkelijk mogelijk te maken.

Verder werken we regelmatig samen met collega’s uit andere filialen. Zij hebben veel kennis en zijn vaak gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Na verloop van tijd heb ik ervoor gekozen om een carrière switch te maken. Ik had het erg naar mijn zin in het filiaal, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik in 2020 gestart met de opleiding e-commerce. Voor deze opleiding moest ik een geschikte stageplaats vinden en deze bleek ik te kunnen uitvoeren binnen Vihamij.

“Ik had het erg naar mijn zin in de filialen, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In september 2022 ben ik gestart als stagiair op de e-commerce afdeling van Vihamij, op het hoofdkantoor in Arnhem. Ik woon niet in de buurt, maar dat is geen probleem. Momenteel werk ik twee dagen thuis en twee dagen op kantoor. Na mijn studie wil ik mij verder blijven ontwikkelen als online marketeer binnen Vihamij waarbij ik mij voornamelijk wil richten op personeelswerving via Google en data-analyse.