Naam medewerker:
Maarten Koreman

Afdeling/filiaal:
E-commerce

Functie:
Medewerker E-commerce

In dienst sinds:
2020

In oktober 2020 ben ik bij Vihamij begonnen als medewerker binnendienst bij één van de webshops binnen Vihamij. Bij mijn vorige werkgever heb ik ervaring opgedaan met diverse softwarepakketten die we ook bij Vihamij zijn gaan implementeren, met als hoogtepunt een aantal compleet vernieuwde webshops.

Een jonge en uitdagende afdeling waar veel uiteenlopende taken en werkzaamheden voorbij komen.”

Na livegang van deze webshops ben ik mij steeds meer gaan richten op het (door)ontwikkelen en verbeteren van de online activiteiten van Vihamij. Ook sta ik inmiddels samen met Sharon en Esmée aan de basis van de nieuwe E-commerce afdeling. Een jonge en uitdagende afdeling waar veel uiteenlopende taken en werkzaamheden voorbij komen.

In het verleden liep ik er weleens tegenaan dat de interne communicatie niet altijd even vlot verloopt. Mijn nieuwe afdeling werkt echter erg nauw samen met de marketing- en communicatieafdeling. Dit zorgt ervoor dat er juist zeer snel geschakeld kan worden en dat aanpassingen/vernieuwingen elkaar in een rap tempo opvolgen. Het is sowieso erg prettig dat de ‘lijntjes’ heel kort zijn binnen Vihamij. Het is altijd mogelijk om rechtstreeks met iemand contact op te nemen voor hulp en/of aanvullende informatie.

Ik merk ook dat ik collega’s kan helpen met mijn kennis en ervaring op het gebied van onze webshops.

“Het is sowieso erg prettig dat de ‘lijntjes’ heel kort zijn binnen Vihamij. Het is altijd mogelijk om rechtstreeks met iemand contact op te nemen voor hulp en/of aanvullende informatie.”

Ik voel me erg thuis bij Vihamij. Ik vind het vooral erg prettig dat medewerkers hier echt als persoon behandelt worden en niet als een nummer. Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ze denken mee wanneer niet werk gerelateerde zaken aandacht nodig hebben.

Ik raad het aan om te solliciteren bij Vihamij. Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk, als professioneel vlak.

“Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ze denken mee wanneer niet werk gerelateerde zaken aandacht nodig hebben.