Jonge lachende vrouw aan het werk achter de computer op afdeling e-commerce.

Naam medewerker:
Sharon van Kooten

Afdeling:
E-commerce

Functie:
E-commerce medewerker

In dienst sinds:
2022

6 jaar geleden heb ik de mbo-opleiding Junior Accountmanager gevolgd en heb ik 10 weken stage gelopen in het Vihamij filiaal in Arnhem. In deze weken heb ik niet alleen een geweldige tijd gehad, maar ook veel mogen leren van de collega’s in dit filiaal. Omdat ik toen pas 15 jaar was, vond ik het best spannend om bij een technische groothandel te starten, maar ik voelde mij direct op mijn gemak.

“Ik vind het super leuk om na zes jaar weer terug te zijn. Het voelde echt als thuiskomen”.

Na mijn mbo-opleiding ben ik gestart met een hbo-opleiding. In december 2021 was ik op zoek naar een afstudeerbedrijf en kwam ik via LinkedIn in contact met de directeur van Vihamij. We hebben samen koffie gedronken en besproken wat ik kon betekenen. Daarna is een concrete opdracht gecreëerd en ben ik aan de slag gegaan met mijn afstudeeropdracht. Ik vind het super leuk om na zes jaar weer terug te zijn. Het voelde echt als thuiskomen.

“Een hele gave uitdaging die we met beide handen hebben aangepakt”.

Collega's in overleg op afdeling e-commerce.

Inmiddels ben ik in juni afgestudeerd en kreeg van de directeur een aanbod om mezelf verder te ontwikkelen als e-commerce medewerker. Dit was een geheel nieuwe afdeling binnen het bedrijf die ik samen met mijn collega’s Maarten en Esmée volledig mocht opbouwen. Een hele gave uitdaging die we met beide handen hebben aangepakt.

Omdat de afdeling nog nieuw was, hebben we bepaalde vaste taken geïmplementeerd. Zo schrijven we voor de zusteronderneming van Vihamij iedere maand twee blogs, een nieuwsbrief en onderhouden we de social media.

Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor het onderhouden van websites en het instellen en optimaliseren van de online advertenties via Google en social media. Verder werken we voor de zusteronderneming van Vihamij aan een online spaarsysteem. Hiermee kunnen klanten sparen voor punten en deze op een volgende bestelling inzetten voor korting.

“Ik ben zelf erg trots en tevreden met het resultaat van de website”.

In samenwerking met andere afdelingen hebben we de werken bij Vihamij website gebouwd. Tussendoor is een fotograaf langs geweest om foto’s te maken op kantoor, in het magazijn en filiaal. Ik ben zelf erg trots en tevreden met het resultaat van de website.

“Aan mijn toekomstige collega wil ik meegeven dat je jezelf mag zijn bij Vihamij, met ideeën mag komen en mag altijd je collega’s om hulp vragen”.

Het werken bij Vihamij vind ik leuk, omdat ik veel vrijheid krijg. Ik mag zelf met nieuwe ideeën komen en heb het gezellig met collega’s. December 2022 start ik de avondstudie Online marketing & E-commerce. Vanuit Vihamij krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen en dat maakt mijn functie uitdagend.

Aan mijn toekomstige collega wil ik meegeven dat je jezelf mag zijn bij Vihamij, met ideeën mag komen en mag altijd je collega’s om hulp vragen.