Administratie

Ben jij nauwkeurig en houd je van afwisseling in je werk?

Dan past een administratieve functie helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, je lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling administratie worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder telefonisch contact onderhouden met klanten en leveranciers, betalingen en kasadministratie verwerken, inkomende facturen inboeken en nog veel meer!


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als administratief medewerker kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot debiteurenbeheerder of crediteurenbeheerder. We bieden verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De functies binnen de afdeling administratie:

Als administratief medewerker ondersteun je de crediteuren- en debiteurenbeheerders. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: verwerken van betalingen, opmaken van automatische incassobestanden, matchen van inkoopfacturen en het verwerken van de kasadministratie.

Als debiteurenbeheerder optimaliseer je de debiteurenportefeuille wat betreft kredietdagen, saldo en risico. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: telefonisch contact onderhouden met klanten, vestigingen en rayonmanagers, opvragen van kredietinformatie, betalingen verwerken en het indienen van openstaande posten in bij incassobureaus.

Als crediteurenbeheerder zorg jij voor de verwerking van het inkoopproces wat betreft boeking, controle en betaling van de facturen. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: telefonisch contact onderhouden met leveranciers, inkomende facturen boeken en betalingsvoorstellen maken van vervallen facturen.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Een visuele weg waarin de sollicitatieprocedure van Vihamij toegelicht wordt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!