ICT

Ben jij oplossingsgericht en behulpzaam?

Dan past een ICT functie helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling ICT worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het bieden van hulp naar aanleiding van meldingen bij de helpdesk, het installeren en configureren van werkplekken, het tijdig signaleren en rapporteren van afwijkingen en veelvoorkomende problemen.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een cursus of opleiding.

De functies binnen de afdeling ICT:

Als IT-medewerker registreer je en los je problemen op welke voortkomen uit vragen en storingen van gebruikers. Daarnaast draag je bij aan efficiënt en effectief functionerende ICT-producten binnen de afdeling(en). Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: IT-apparatuur bestellen, problemen oplossen, registreren, installeren en configureren van werkpleksystemen en randapparatuur voor ICT-gebruikers. Je draagt verantwoording af aan de adj. directeur logistiek/IT.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het beheer van applicaties en ondersteunt de gebruikers. Het is voor deze functie van belang dat je analytisch en praktisch ingesteld bent. Daarnaast kun je goed prioriteiten stellen, werk je nauwkeurig en weet je door goed te luisteren exact wat er van jou gevraagd wordt.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie!