Management-ondersteuning

Ben jij proactief en kan je goed communiceren?

Dan past een functie, zoals managementassistent helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling management werk je planmatig om gestelde doelen te behalen. Je hebt oog voor technische zaken, zoals processen en planningen. Je weet welke projecten belangrijk zijn en kunt prioriteiten stellen.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een cursus of opleiding.

De functie binnen de afdeling management:

Als managementassistent bied je ondersteuning in vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten. Je draagt zorg voor de opvolging van acties en activiteiten. Je voert administratieve en secretariële werkzaamheden uit. Ook ondersteun je bij werving en selectie. Als managementassistent werk je rechtstreeks voor de directie. Op een proactieve, efficiënte en doelgerichte manier ondersteun je de directeuren verkoop, p&o, inkoop, financiën en concern bij de uitvoering van hun functies. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: ondersteunen bij vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten, zorgdragen voor de opvolging van acties en activiteiten, verzorgen van correspondentie en het uitvoeren van administratieve en secretariële werkzaamheden.

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie