Overleg van collega's in het magazijn.

Ben je een échte aanpakker?

Dan is een functie in logistiek of in het magazijn misschien iets voor jou!

Wij zijn Vihamij, dé technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Geen nummer, maar een naam. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten.

Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als logistiek medewerker kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot Hoofd transport en expeditie. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De verschillende functies binnen de afdeling logistiek/magazijn

Als reach- en/of heftruckchauffeur hou je je bezig met het lossen, controleren, identificeren en inruimen van goederen. Je verzamelt orders en pakt deze in. Ook etiketteer je de verpakking en voer je verzend scanning uit. Je voert ook administratieve werkzaamheden uit, zoals het invullen van ontvangstdocumenten.

Als logistiek medewerker zorg je voor het verzamelen, inpakken en verzend gereedmaken van orders conform de binnen de organisatie geldende procedures en normen.

Als projectmedewerker logistiek zorg je voor de door de onderneming bepaalde logistieke rapportages, analyses en beheer van de dynamische pickomgeving (Kardex) alsmede het ontwikkelen en uitvoeren van projecten. Daarnaast maak je ook handleidingen ter ondersteuning van complexere logistieke processen.

Als medewerker transport en expeditie zorg je voor het optimaal samenstellen van ritten waardoor op een efficiënte wijze alle transportopdrachten binnen de gestelde tijden kunnen worden uitgevoerd tegen minimale kosten.

Als planner transport en expeditie voer je administratieve werkzaamheden uit en benader je actief interne klanten bij problemen. Ook heb je intensief contact met vervoerders inzake afstemming transportopdrachten en ritten. Je sorteert op een accurate wijze goederen op de expeditie en belaad vrachtwagens op dusdanige wijze dat schade, breuk en vermissingen vermeden worden.

Als hoofd transport en expeditie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de planners en het vergaren van informatie t.b.v. logistieke projecten en het maken en analyseren van de distributierapportage. Ook ben je medeverantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de opdrachten en bent het eerste aanspreekpunt voor zowel filialen als chauffeurs. Je ondersteunt het hoofd magazijn in de dagelijkse operatie en vervangt hem/haar bij afwezigheid.

Als hoofd centraal magazijn zorg je voor een optimale inzet van het team, zodanig dat alle logistieke processen op efficiënte en effectieve wijze plaatsvinden, waarbij de gestelde normen voor kwaliteit en kwantiteit gehaald worden. Inhoudelijk ondersteun je de medewerkers, je voert structureer werkoverleg en neemt deel aan het logistieke overleg.

Als medewerker customer service voer je alle voorkomende administratieve werkzaamheden uit op het gebied van voorraad, picklijsten, klachten, goederen ontvangst. Je onderzoekt gemelde verschillen in de voorraad en goederenontvangst, daarnaast bereidt je de rapportage voor van de ontvangen klachten voor de medewerker transport en expeditie.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Dit is wat jouw toekomstige collega’s zeggen:

“De bedrijfscultuur bij Vihamij is goed. Het is een hartstikke mooi bedrijf waar ik al vele jaren met plezier werk.” 

André (logistiek medewerker)
Narelle (logistiek medewerker)

Aan mijn toekomstige collega zou ik willen meegeven dat er een goede sfeer hangt in het magazijn, iedereen werkt hard en is op bereid om elkaar te helpen op verschillende afdelingen. Verder is het werk leuk en afwisselend”.

“Het werk is nog steeds heel variërend Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk en heb erg leuke collega’s.” 

Manuela (logistiek medewerker)

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure met een weg en aanduidingen

Klik op de afbeelding voor meer informatie