Category manager controleert de krant.

Ben jij resultaat- en klantgericht?

Dan past een functie in het category management helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling category management worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: bijhouden van leveranciersgegevens, prijswijzigingen en productinformatie, het (mede)bewaken van de omzet en margeontwikkelingen binnen de productgroep en ondersteuning bieden bij offertes en orderbehandeling in overleg en samenspraak met de verkooporganisaties.

Collega's schieten samen in de lach.

Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als assistent category management kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot medeweker category manager of tot hoofd category management. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De functies binnen de afdeling category management:

Als assistent category management bied je ondersteuning aan de category manager en de verkooporganisatie over bestaande en potentiële leveranciers en producten, verkrijg je productinformatie, prijzen, kortingen, marges en houd je deze ook bij.

Als category manager ben je eindverantwoordelijk voor jouw productgroep. Dit doe je door het bewaken van omzet en margeontwikkelingen. Ook ben je voorzitter van de assortimentscommissie en kies je samen met de regionale artikelspecialisten de juiste producten, merken en leveranciers uit voor jouw productgroep.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen wat past!

Dit is wat één van jouw toekomstige collega’s zegt:

“Doorgroeimogelijkheden zijn er zat en ze geven je écht de kans om je te ontwikkelen.

Melissa (assistent category management)

Sollicitatieproces

Sollicitatieprocedure met een weg en aanduidingen

Klik op de afbeelding voor meer informatie.