Ben jij klachtgericht en communicatief vaardig?

Dan past een functie als binnendienstmedewerker bij jou!

Wij zijn Vihamij, dé technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Geen nummer, maar een naam. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling binnendienst worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: dagelijks contact met klanten, verwerken van orders en het afhandelen van klachten. 

Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als medewerker binnendienst kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar andere afdelingen zoals category management. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De functie binnen de afdeling binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst zorg je voor de dagelijkse doorstroming van orders. Ook ben je verantwoordelijk voor een snelle afhandeling van retouren en klachten en help je klanten en leveranciers bij allerlei verschillende vragen.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie