Ben jij klachtgericht en communicatief vaardig?

Dan past een commerciële functie, zoals binnendienstmedewerker helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling binnendienst worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: contact onderhouden met klanten, verwerken van orders en het afhandelen van klachten. 

Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, zoals cursussen of een opleiding.

De functie binnen de afdeling binnendienst:

Als commercieel medewerker binnendienst zorg je voor de dagelijkse doorstroming van orders. Ook ben je verantwoordelijk voor een snelle afhandeling van retouren en klachten en help je klanten en leveranciers bij allerlei verschillende vragen.

Weet je nog niet zeker of deze functie bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie!