Ben jij nieuwsgierig en volg je graag de online trends?

Dan past een functie als e-commerce medewerker helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, dé technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Geen nummer, maar een naam. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling e-commerce worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: ontwikkelen van content, analyseren en optimaliseren van onze online kanalen, online adverteren en het zorgdragen voor optimale orderprocessen vanuit onze webshops.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De functie binnen de afdeling e-commerce

Als e-commerce medewerker zorg jij voor onze online verkoopkanalen en ben je continu bezig met het optimaliseren van onze webshops. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: het realiseren van content, het analyseren van data en adviseren over verbeteringen, ontwikkelen en onderhouden van websites, verhogen van onze vindbaarheid, online campagnes opzetten. Je legt verantwoording af aan de commercieel directeur.

Weet je nog niet zeker of deze functie bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Dit is wat jouw toekomstige collega’s zeggen:

“Als ik mijn werkplek in twee worden moet omschrijven, zou ik kiezen voor informeel en prettig”. 

Esmée (e-commerce medewerker)
Maarten (e-commerce medewerker)

“Het is erg prettig dat de ‘lijntjes’ kort zijn binnen Vihamij. Het is altijd mogelijk om rechtstreeks met iemand contact op te nemen.”

“Ik vind het superleuk om na zes jaar weer terug te zijn. Het voelde echt als thuiskomen”. 

Sharon (e-commerce medewerker)

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie