Marketing & communicatie

Ben jij creatief en resultaatgericht?

Dan past een functie binnen marketing en communicatie helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling marketing & communicatie worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: opmaken van verschillende media-uitingen, bestellen van promotiemateriaal, ontwikkelen van content, opzetten van marketingcampagnes en deze analyseren en evalueren.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als assistent marketing & communicatie kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar medewerker- of hoofd marketing & communicatie. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een cursus of opleiding.

De functies binnen de afdeling marketing en communicatie:

Als assistent marketing en communicatie ondersteun je de medewerker marketing en communicatie. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: verzamelen en controleren van bestanden, opmaken van media-uitingen, het bestellen van promotiemiddelen, plaatsen van berichten op intranet en internet.

Als medewerker marketing en communicatie zorg je dat alle online en offline communicatiemiddelen up-to-date zijn zodat klanten goed geïnformeerd zijn. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: schrijven en redigeren van teksten, regelen van in- en outdoor signing, beheren en ontwikkelen van intranet, huisstijl bewaken.

Als hoofd afdeling marketing en communicatie geef je leiding aan de afdeling marketing en communicatie. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: uitvoering geven aan de marketing en de in- en externe communicatie, ontwikkelen van online/offline marketingcampagnes en deze analyseren en evalueren. Je legt verantwoording af aan de commercieel directeur.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie!