Ben jij creatief en resultaatgericht?

Dan past een functie in de marketing en communicatie helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, dé technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Geen nummer, maar een naam. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling marketing & communicatie worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: opmaken van verschillende media-uitingen, bestellen van promotiemateriaal, ontwikkelen van content, opzetten van marketingcampagnes en deze analyseren en evalueren.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als assistent marketing & communicatie kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar medewerker marketing & communicatie of hoofd afdeling marketing & communicatie. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De verschillende functies binnen de afdeling marketing en communicatie

Als assistent marketing en communicatie ondersteun je de medewerker marketing en communicatie. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: verzamelen en controleren van bestanden, opmaken van media-uitingen, het bestellen van promotiemiddelen, plaatsen van berichten op intranet en internet.

Als medewerker marketing en communicatie zorg je dat alle online en offline communicatiemiddelen up-to-date zijn zodat klanten goed geïnformeerd zijn. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: schrijven en redigeren van teksten, regelen van in- en outdoor signing, beheren en ontwikkelen van intranet, huisstijl bewaken.

Als hoofd afdeling marketing en communicatie geef je leiding aan de afdeling marketing en communicatie. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: uitvoering geven aan de marketing en de in- en externe communicatie, ontwikkelen van online/offline marketingcampagnes en deze analyseren en evalueren. Je legt verantwoording af aan de commercieel directeur.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie