Bij Vihamij zetten we graag een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. We kunnen daar genoeg over vertellen, maar laten liever een aantal klanten van ons aan het woord. Lees hun verhalen hieronder.


Marcel van Leeuwen | Installatiebedrijf MvL

Al meer dan 15 jaar kom ik met veel plezier bij de Vihamij. Vroeger in loondienst en sinds 2015 als zelfstandige. Ik zeg altijd: De Vihamij is mijn magazijn. Fijn in mijn woonplaats.

De ervaring met Vihamij is altijd goed. Als er problemen zijn dan wordt het altijd netjes opgelost. De sfeer in Lichtenvoorde is prima. Altijd staat de koffie klaar. De bbq in de zomer waardeer ik ook erg.

Een echt verbeterpunt heb ik eigenlijk niet. Als ik toch wat noemen dan is het dat soms de vakken leeg zijn. Dit ligt niet aan de Vihamij maar aan diegene die in 1 keer het hele vak leeg haalt.

Het logo van installatiebedrijf MvLStienstra Service en Onderhoud BV

We zijn sinds een jaar of 6 klant bij de Vihamij. Wij zijn hier terecht gekomen via via en vanaf het begin was er een goede klik met de mensen in het filiaal.

We zijn gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen en moeten hiervoor vaak buiten de gebaande paden werken. Hierin worden we fantastisch ondersteund door de mensen van het filiaal in Elst. Geen vraag is te gek, en zelfs voor projecten waar menig leverancier zenuwachtig van wordt, krijgen we fantastische ondersteuning. Zo wordt er geen deadline gemist en bestaat ‘nee’ niet in ons woordenboek.

Vihamij ontzorgt ons enorm in onze inkoop. Een stuk groei voor Vihamij zou kunnen liggen in een breed uitgedragen kennis van verduurzaming, bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen. Het contact met de medewerkers in Elst is fantastisch!

Het logo van Stienstra service en onderhoud


Lingewaard installatie

Vanaf 2009 klant bij de Vihamij, voornaamste reden was op dat moment het gemak van een servicebalie op korte afstand tot ons bedrijf. De afgelopen jaren samen met de medewerkers van de balie feedback mogen geven op het assortiment en zo samen de voorraad mogen actualiseren naar veel gebruikte producten.

De ongedwongen en persoonlijke benadering zorgen hierbij voor een fijne werk samenwerking waarbij de rol van groothandel door ons wordt beschouwd als aanvulling op ons werkgebied.

Uiteraard blijft er altijd ruimte om elkaar scherp te houden en te verbeteren, deze ruimte wordt geboden en er wordt geluisterd naar input vanuit de installatiebranche.

Logo Lingewaard installatie