Bij Vihamij zetten we graag een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. We kunnen daar genoeg over vertellen, maar laten liever een aantal klanten van ons aan het woord. Lees hun verhalen hieronder.


Marcel van Leeuwen | Installatiebedrijf MvL

Al meer dan 15 jaar kom ik met veel plezier bij de Vihamij. Vroeger in loondienst en sinds 2015 als zelfstandige. Ik zeg altijd: De Vihamij is mijn magazijn. Fijn in mijn woonplaats.

De ervaring met Vihamij is altijd goed. Als er problemen zijn dan wordt het altijd netjes opgelost. De sfeer in Lichtenvoorde is prima. Altijd staat de koffie klaar. De bbq in de zomer waardeer ik ook erg.

Een echt verbeterpunt heb ik eigenlijk niet. Als ik toch wat noemen dan is het dat soms de vakken leeg zijn. Dit ligt niet aan de Vihamij maar aan diegene die in 1 keer het hele vak leeg haalt.

Marcel van Leeuwen | Installatiebedrijf Mv

Al meer dan 15 jaar kom ik met veel plezier bij de Vihamij. Vroeger in loondienst en sinds 2015 als zelfstandige. Ik zeg altijd: De Vihamij is mijn magazijn. Fijn in mijn woonplaats.

De ervaring met Vihamij is altijd goed. Als er problemen zijn dan wordt het altijd netjes opgelost. De sfeer in Lichtenvoorde is prima. Altijd staat de koffie klaar. De bbq in de zomer waardeer ik ook erg.

Een echt verbeterpunt heb ik eigenlijk niet. Als ik toch wat noemen dan is het dat soms de vakken leeg zijn. Dit ligt niet aan de Vihamij maar aan diegene die in 1 keer het hele vak leeg haalt.