Filialen.

Heb je affiniteit met verkoop en techniek?

Dan is een functie in één van onze filialen helemaal iets voor jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op onze filialen worden dagelijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder: het helpen van klanten, controleren en verwerken van inkomende goederen, maken en vervolgen van prijsopgaves, offertes en orders.

Filiaalmedewerker helpt een klant aan de balie.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Als verkoopmedewerker kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot filiaalleider, districtsleider of verkoopleider. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een cursus of opleiding.

De functies binnen de filialen:

Als verkoopmedewerker help je klanten in het filiaal, maak je prijsopgaves, offertes en orders, controleer en verwerk je inkomende goederen en zorg je ervoor dat het filiaal opgeruimd is en er netjes uitziet.

Als filiaalleider stuur je jouw verkoopmedewerkers direct aan, onderhoud je contacten met bestaande klanten en staat het werven van nieuwe klanten centraal. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat van jouw filiaal (omzet, marge en nettoresultaat) en maakt commerciële actieplannen.

Als districtsleider ben je eindverantwoordelijk voor het uitvoeren van het commerciële beleid en het realiseren van de omzet- en rendementsdoelstellingen van de filialen in jouw district. Daarnaast hou je je bezig met de uitvoering van het personeels- en promotiebeleid binnen jouw district. Je bent actief betrokken bij het commerciële proces van het district door het bezoeken van klanten, ondersteunen van de binnendienst van jouw filialen en door het coördineren van de uitvoering van de operationele actieplannen.

Als verkoopleider ben je commercieel verantwoordelijk voor jouw rayon door het uitvoeren van het commerciële beleid van Vihamij. Je bent actief betrokken bij het commerciële proces van je rayon, je bezoekt klanten en je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer. Daarnaast initieer je commerciële actieplannen en coördineer je bij de uitvoering hiervan.

Weet je nog niet zeker of één van deze functies bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Filiaalactiviteiten

We zijn erg betrokken met onze klanten en leveranciers. In onze filialen worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd.

Meerdere leveranciers bieden cursussen, selectietools en webinars aan om de kennis te vergroten en/of klanten snel van advies te kunnen voorzien.

Dit kan een demo-ochtend zijn voor een bepaald product of productgroep, een leveranciersavond waarbij een hele reeks producten wordt toegelicht of bijvoorbeeld een kennis en kunde avond.

Verder worden er regelmatig presentaties gegeven door leveranciers en wordt iedereen voorzien van een hapje en wat te drinken. Bekijk hier alle aankomende activiteiten in verschillende filialen.

Dit is wat jouw toekomstige collega’s zeggen:

“Vihamij is een informele organisatie. Ik mag zelf dingen ontdekken en krijg daar de tijd voor”. 

Floris (filiaalleider)

Een glimlachende districtsleider staat bij zijn werk bus.
Alexander (districtsleider)

“Bij Vihamij werken we in een prettige, informele sfeer. De werkdagen zijn gezellig, afwisselend, leerzaam, uitdagend en vooral erg leuk.”

Sollicitatieproces

De sollicitatieprocedure bij Vihamij.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!