Databeheer

Heb je oog voor details en kan je secuur werken?

Dan past een functie in databeheer helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Op de afdeling databeheer zorg je voor het tijdig en correct beheren van artikeldata binnen Vihamij. Je verwerkt, rubriceert, beveiligt en onderhoudt alle artikeldata in de verschillende IT systemen.
Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of opleiding.

De functie binnen de afdeling databeheer:

Als databeheerder zorg jij voor het correct en tijdig beheren van alle artikeldata. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: verwerken van prijsaanpassingen, aanmaken van artikelnummers, dataverrijking ten behoeve van verkoop en harmoniseren van artikelomschrijvingen. Je legt verantwoording af aan de commercieel directeur.

Weet je nog niet zeker of deze functie bij je past? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie