Personeel & organisatie

Werk je graag met mensen en ben je dienstverlenend ingesteld?

Dan past de afdeling personeel en organisatie helemaal bij jou!

Wij zijn Vihamij, de lokale technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. We communiceren direct, open en eerlijk met elkaar. We werken samen in een fijne en informele sfeer. Bij Vihamij zetten we een stap extra voor onze klanten. We bieden niet alleen materialen, maar meer dan dat. We bieden service en denken graag mee met onze klanten. Op de afdeling personeel en organisatie houd je je bezig met alle zaken die het personeel aangaan. Dat betekent het voeren van een goede personeelsadministratie, het actief meedoen bij werving en selectieprocedures en het uitvoeren van verzuimbeleid. Je bent de vraagbaak voor medewerkers als het gaat om contracten, bedrijfsregels, cao, salaris, pensioen en andere arbeidsvoorwaarden en bent vaak ook een luisterend oor. Je bent verder betrokken bij de voorbereiding en de ondersteunende werkzaamheden voor cursussen en trainingen. Tenslotte lever je de personeelsmutaties aan ten behoeve van de salarisadministratie.


Naast de fijne werksfeer biedt Vihamij veel interne doorgroeimogelijkheden, zoals het volgen van een cursus of opleiding.

De functie binnen personeel en organisatie:

Als managementassistent P&O ondersteun je bij vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten. Je draagt zorg voor de opvolging van acties en activiteiten. Je voert administratieve en secretariële werkzaamheden uit. Ook ondersteun je bij werving en selectie. Als managementassistent werk je rechtstreeks voor de directie. Op een proactieve, efficiënte en doelgerichte manier ondersteun je de directeuren verkoop, p&o, inkoop, financiën en concern bij de uitvoering van hun functies. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn: ondersteunen bij vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten, zorgdragen voor de opvolging van acties en activiteiten, verzorgen van correspondentie en het uitvoeren van administratieve en secretariële werkzaamheden.

Sollicitatieproces

Klik op de afbeelding voor meer informatie!