Wij zijn een technische groothandel met 37 filialen verspreid over heel Nederland. Daardoor zijn we altijd dichtbij!

Wij richten ons actief op de zakelijke markt. Dit doen wij met een breed en compleet assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair, klimaatbeheersing, elektrotechniek, dak, gereedschap, non-ferro metalen, afbouw en leidingsystemen. Daarom zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven die actief zijn in installatie, onderhoud en afbouw zoals dakdekkers, elektriciens, loodgieters, (cv-)installateurs en klusbedrijven. Bekijk onze website voor klanten.

Wij zijn laagdrempelig en toegankelijk voor al onze klanten. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk en wij hechten er veel waarde aan dat medewerkers betrokken, vakbekwaam en behulpzaam zijn. Onze medewerkers staan graag klaar voor de klant met hun hoge kennisniveau van de producten en toepassingen en geven ook graag advies!

Wij zijn een platte organisatie met een informele werksfeer.

Ons distributie centrum en hoofdkantoor in Arnhem

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Bruningweg te Arnhem. Het kantoor grenst direct aan ons magazijn waardoor de samenwerking tussen de centraal ondersteunende afdelingen en onze logistiek makkelijk verloopt. Op de tweede verdieping bevinden zich verschillende afdelingen die samenwerken om Vihamij naar een hoger niveau te tillen. Zo zit hier onder andere onze afdeling category management, administratie, ICT, marketing en communicatie, e-commerce, personeelszaken en onze centrale verkoop binnendienst.

We beschikken over toegewijde medewerkers die alles voor onze klanten doen om hen te ondersteunen. Vihamij staat voor inkoopgemak.

Maak kennis met onze directie:

Directeur

Stef Biemans
Mail mij
Financieel directeur

Jeffrey Janssen
Mail mij
Directeur P&O

Gerrit Klaassen
Mail mij
Adj. directeur filiaalorganisatie

Dennis Bosch
Mail mij
Adj. directeur IT/logistiek

Hans Mom
Mail mij