Eerste contact

Wanneer je gereageerd hebt op een vacature en wij denken dat je een geschikte kandidaat zou kunnen zijn, dan wordt er direct contact met je opgenomen voor het maken van een oriënterend gesprek. Dat kan zowel per mail, maar het gebeurt vaak ook telefonisch. Dit eerste gesprek vindt altijd plaats op de afdeling (hoofdkantoor) of op het filiaal waar de vacature is.

Het gesprek

In het eerste gesprek wordt oriënterend met elkaar gesproken om zo goed mogelijk vast te stellen of er een match zou kunnen zijn. Als dat zo is, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Dit tweede gesprek vindt altijd plaats op ons hoofdkantoor te Arnhem.

Vervolggesprek en rondleiding

Er is een reden waarom het tweede gesprek altijd op het hoofdkantoor is. Als bedrijf willen wij zo goed mogelijk inschatten of iemand geschikt is voor de functie en daarnaast ook of hij/zij past bij onze onderneming, maar wij vinden het van net zo’n groot belang dat jij ook een zo goed mogelijk beeld krijgt van de onderneming. Ook jij moet goed kunnen inschatten of de functie past, maar vooral ook of de cultuur van de onderneming past.

Het tweede gesprek wordt dan ook afgesloten met een rondleiding door het hoofdkantoor en door het distributiecentrum. Op die manier kun je ervaren wat de cultuur is en wat wij belangrijk vinden als onderneming: informeel, laagdrempelig en persoonlijk.

Inschatting

Wanneer wij van mening zijn dat er geen 100% match is, dan wordt dit je verteld. En dan niet in een algemeen “afwijsbericht”, maar met een persoonlijke toelichting op grond van de gevoerde gesprekken. Wij wijzen namelijk geen mensen af, wij kunnen alleen vaststellen dat er geen match is. Dat is iets heel anders.

Contractvoorstel

Wanneer wij wel denken dat de match er is, dan ontvang je binnen een paar dagen een contractvoorstel.