Districtsleider staat naast zijn werk bus.

Naam medewerker:
Alexander Nigten

Afdeling/filiaal:
Filialen Haarlem, Sassenheim en Wormerveer

Functie:
Districtsleider

In dienst sinds:
2020

Ik ben in de zomer van 2020 uitgenodigd kennis te komen maken. Na een tweetal gesprekken ben ik uiteindelijk in november 2020 gestart als verkoopmedewerker in het filiaal in Haarlem.

Met veel plezier ben ik gestart in een klein team met gedreven collega’s en kreeg te maken met een grote en leuke groep aan vaste klanten. Ik heb in korte tijd veel geleerd en kon daardoor doorgroeien naar de functie van filiaalleider.

“We onderhouden het assortiment, controleren de voorraden, bouwen om en zorgen dat de winkel alles biedt wat de klant nodig heeft.”

Inmiddels ben ik wederom doorgegroeid en momenteel werkzaam als districtsleider voor de filialen Haarlem, Sassenheim en Wormerveer.

In deze rol ben ik onder andere druk met de collega’s in de filialen. Zo doe ik bijvoorbeeld in de meeste gevallen het 1e sollicitatiegesprek, verzorg een groot deel van de training tijdens het inwerken en probeer collega’s te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Als het nodig is, spring ik in op het filiaal.

Daarnaast is het de bedoeling dat ik met onze klanten in gesprek ga. Dat kan in het filiaal zijn met een bak koffie of op het werk van de klant. Zo probeer ik banden aan te halen, behoeftes te achterhalen en onvrede te voorkomen of weg te nemen.

Ook werk ik met mijn team aan de indeling en verzorging van hun filialen. We onderhouden het assortiment, controleren de voorraden, bouwen om en zorgen dat de winkel alles biedt wat de klant nodig heeft.

“Bij Vihamij werken we in een prettige, informele sfeer. De werkdagen zijn gezellig, afwisselend, leerzaam, uitdagend en vooral erg leuk.”

Districtsleiders aan tafel in overleg.

Met regelmaat heb ik contact met mijn directe collega’s uit de andere regio’s. We proberen elkaar bij te staan en te helpen waar dat kan en als dat nodig is.

In mijn rol is het belangrijk overzicht te hebben en te houden, de rust te bewaren en flexibel te zijn. Ik probeer continu het beste in mezelf en mijn collega’s naar boven te halen

Bij Vihamij werken we in een prettige, informele sfeer. De werkdagen zijn gezellig, afwisselend, leerzaam, uitdagend en vooral erg leuk.

Vihamij is een bedrijf met mooie ambities, een bedrijf dat soms lijkt alsof het in de kinderschoenen staat. Ik vind het een mooie uitdaging mee te mogen werken aan het verder laten groeien van het bedrijf.