Naam medewerker:
André Couvreur

Afdeling/filiaal:
Logistiek

Functie:
Logistiek medewerker

In dienst sinds:
1972

“Er heerst een gezellige sfeer in het magazijn.”

Sinds 1972 ben ik werkzaam bij het bedrijf. Toen heb ik ‘gewoon’ gesolliciteerd en ben ik op gesprek gevraagd. Als eerst was ik werkzaam op kantoor op de afdeling die toen nog postkamer heette. Hier verwerkte ik handmatig orders. Er werden toen nog geen computers gebruikt. Later ben ik naar het magazijn gegaan. Hier heb ik verschillende functies mogen vervullen. Het werk wisselde zich af. Al deze jaren ben ik werkzaam geweest in Arnhem.

Tot op de dag van vandaag pak ik nog kleine taken op. Ik ben eigenlijk al met pensioen maar werk nog steeds 4 dagen per week een paar uurtjes in de ochtenden. Momenteel ruim ik voornamelijk op en deel ik de producten in. Ook ga ik op zoek naar kwijtgeraakte voorraad en ondersteun ik mijn andere collega’s.

Er heerst een gezellige sfeer in het magazijn. Tuurlijk bestaan de minder leuke dagen ook. Soms loop je tegen iets aan. Ik vind het wel lastig als anderen er soms een rotzooitje van maken in het magazijn. Wanneer ik problemen zou ervaren, zou ik naar mijn leidinggevende of P&O stappen. Ze denken goed met je mee.

Ook heb ik het idee dat ik andere collega’s kan helpen wanneer zij tegen een probleem aanlopen, aangezien ik veel ervaring heb. Ook doordat ik werkzaam ben geweest op verschillende afdelingen, heb ik een brede kennis ontwikkeld. Ik weet van het meeste wel wat af. 

Privé heb ik het erg zwaar gehad in het verleden. In deze periode ben ik ontzettend goed geholpen door de eigenaar op persoonlijk niveau. Zelf heb ik vier dochters, waarvan er één in Spanje woont. Mijn andere dochters hebben ook alle drie bij Vihamij gewerkt. Dit begon met vakantiewerk en later hebben zij verschillende functies vervuld in de logistiek. Ook heb ik mijn huidige vriendin hier ontmoet. 

“De bedrijfscultuur bij Vihamij is goed. Het is een hartstikke mooi bedrijf waar ik al vele jaren met plezier werk.”

Wat ik mee zou willen geven aan een toekomstige collega is dat je het werk als het ware moet zien. Denk logisch na, vooral in de logistiek en volg de procedures. Heb je een prettige manier gevonden waarop het werk efficiënt uitgevoerd wordt, dan moet je dat plan aanhouden. Zo hoef je niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Zie niet alleen je eigen werk, maar ook dat van een ander. We moeten het toch met elkaar doen.

De bedrijfscultuur bij Vihamij is goed. Het is een hartstikke mooi bedrijf waar ik al vele jaren met plezier werk.