Naam medewerker:
Esmée Spekenbrink

Afdeling/filiaal:
E-commerce

Functie:
Medewerker E-commerce en duaal student

In dienst sinds:
2021

“Als ik de werkplek in twee woorden moet omschrijven, zou ik kiezen voor informeel en prettig”

Via familie ben ik terecht gekomen bij Vihamij en ik ben hier inmiddels 1,5 jaar werkzaam. Toen ik hier begon met werken, startte ik op de afdeling Marketing en Communicatie. Ik vervulde de functie leerling Marketing en Communicatie op het hoofdkantoor in Arnhem. Later ben ik doorgegroeid naar de functie assistent Marketing en Communicatie en inmiddels ben ik werkzaam op een compleet nieuwe afdeling voor Vihamij, namelijk de afdeling E-commerce.

De wissel ging soepel. Ik studeer online marketing en sales aan de Han in Arnhem en deze functie sluit hier precies op aan. Ook betaald Vihamij deze studie voor een groot gedeelte.

Deze functie bevalt tot nu toe goed. Aangezien de afdeling nog helemaal nieuw is, is het soms even zoeken naar de hoofdtaken van de afdeling. De plek die wij vervullen in de organisatie wordt stap voor stap steeds duidelijker en naarmate de tijd verstrekt, zal het allemaal meer vorm krijgen. We krijgen goede ondersteuning en overleggen elke week o.a. over de vervolgstappen voor lopende zaken.

Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het onderhouden en optimaliseren van de websites. Content schrijven/bedenken voor social media en blogs en het analyseren van Social- en Google ads. Als ik de werksfeer in twee woorden moet omschrijven, zou ik kiezen voor informeel en prettig.

Iedereen loopt op het werkgebied weleens tegen wat aan. Bij mij was dat voornamelijk bij mijn start hier. Zoals ik hierboven al gezegd heb, ben ik aangenomen voor een leerling functie. Dit houdt in dat ik nog geen enkele ervaring had op het gebied van (online) marketing. Ik leer(de) elke dag extreem veel, maar liep evengoed tegen dingen aan waar ik eerder nog niet mee te maken gehad had.

Iedereen is fanatiek, hardwerkend, enthousiast en staat altijd open voor een grapje. In dat opzicht passen onze klanten perfect bij de bedrijfscultuur.

We werken erg nauw samen met de afdeling Marketing en Communicatie. Er zijn veel taken die elkaar overlappen. Verder zijn we een redelijk zelfstandige afdeling. Voor de inhoudelijk technische vragen van bepaalde content kunnen we altijd terecht bij het Category Management.

Als ik tegen een probleem aanloop, ga ik meestal naar mijn directe collega’s of personeelszaken.

Ik denk zeker dat ik de ondersteuning die zij mij geven ook aan anderen kan bieden. Uiteraard ben ik nog lerende op veel vlakken, maar ik denk op bepaalde momenten dat ik zeker wat kan betekenen. Of dit nou werk- of privé gerelateerd is.

“Aan mijn toekomstige collega wil ik meegeven dat je bij Vihamij in een informele sfeer terechtkomt waar je jezelf kunt zijn, waar je gehoord wordt en de lijntjes kort zijn.”

Over het algemeen hebben wij hele prettige klanten. Iedereen is fanatiek, hardwerkend, enthousiast en staat altijd open voor een grapje. In dat opzicht passen onze klanten perfect bij de bedrijfscultuur.

Aan mijn toekomstige collega wil ik meegeven dat je bij Vihamij in een informele sfeer terechtkomt waar je jezelf kunt zijn, waar je gehoord wordt en de lijntjes kort zijn.