Naam medewerker:
Esmée Spekenbrink

Afdeling/filiaal:
E-commerce

Functie:
Medewerker e-commerce en duaal student

In dienst sinds:
2021

“Als ik de werkplek in twee woorden moet omschrijven, zou ik kiezen voor informeel en prettig”

Via familie ben ik terecht gekomen bij Vihamij en ik ben hier inmiddels 1,5 jaar werkzaam. Toen ik hier begon met werken, startte ik op de afdeling marketing en communicatie. Ik vervulde de functie leerling marketing en communicatie op het hoofdkantoor in Arnhem. Later ben ik doorgegroeid naar de functie assistent marketing en communicatie en inmiddels ben ik werkzaam op een compleet nieuwe afdeling, namelijk afdeling e-commerce.

Ik studeer online marketing en sales aan de Han in Arnhem en deze functie sluit hier precies op aan. Ook betaald Vihamij deze studie voor een groot gedeelte.

Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het onderhouden en optimaliseren van de websites. Content schrijven/bedenken voor social media en blogs en het analyseren van Social- en Google ads. Als ik de werksfeer in twee woorden moet omschrijven, zou ik kiezen voor informeel en prettig.

Collega's van afdeling e-commerce in overleg.

Iedereen is fanatiek, hardwerkend, enthousiast en staat altijd open voor een grapje. In dat opzicht passen onze klanten perfect bij de bedrijfscultuur.

We werken erg nauw samen met de afdeling marketing en communicatie. Er zijn veel taken die elkaar overlappen. Verder zijn we een redelijk zelfstandige afdeling. Voor de inhoudelijk technische vragen van bepaalde content kunnen we altijd terecht bij het category management.

“Aan mijn toekomstige collega wil ik meegeven dat je bij Vihamij in een informele sfeer terechtkomt waar je jezelf kunt zijn, waar je gehoord wordt en de lijntjes kort zijn.”

Over het algemeen hebben wij hele prettige klanten. Iedereen is fanatiek, hardwerkend, enthousiast en staat altijd open voor een grapje. In dat opzicht passen onze klanten perfect bij de bedrijfscultuur.

Bij Vihamij kom je terecht in een informele sfeer waar je jezelf kunt zijn, waar je gehoord wordt en de lijntjes kort zijn.