Lachende vrouw in het magazijn.

Naam medewerker:
Manuela Hartemink

Afdeling/functie:
Logistiek

Functie:
Logistiek medewerker

In dienst sinds:
1997

In 1997 toen ik 18 jaar was, kwam ik bij Vihamij terecht via een uitzendbureau. In begin was de basis van mijn werkzaamheden het verzamelen van producten. Daarna ben ik richting het bedrijfsbureau gegaan. Hier hielp ik met aanvragen en inruimlijsten. Ook ondersteunde ik deze afdeling wanneer ze hulp te kort kwamen. Tussendoor ben ik ook werkzaam geweest bij de Kardex. Deze machine zoekt producten en geeft deze snel aan.  

“Inmiddels ben ik het aanspreekpunt van verschillende afdelingen in het magazijn. Als er iets te kort komt, los ik het op.

Inmiddels ben ik het aanspreekpunt van verschillende afdelingen in het magazijn. Als er iets te kort komt, los ik het op. In ‘magazijn A’ ligt kleingoed en is de scanafdeling. Nieuwe voorraad wordt in gescand, gecontroleerd en dan ingeruimd. Nadat er orders binnenkomen van klanten, verzamel ik deze voor de filialen. Het leukste in mijn werk vind ik het scannen van producten. Het product is daarbij uitgebreid omschreven met een omschrijving. Door de omschrijving kan ik gelijk zien of ik het juiste product heb.

Bij Vihamij krijg ik veel vrijheid. Niemand kijkt de hele dag op je vingers. Zelf weet ik precies wat mij te doen staat. Je kan gemakkelijk praten met collega’s en om hulp vragen wanneer je weet dat je iets niet afkrijgt of als ik zelf iets niet weet. Het werk is nog steeds erg variërend. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk en heb erg leuke collega’s.

Het werk is nog steeds erg variërend. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk en heb erg leuke collega’s.

Lachende werknemer in het magazijn aan het werk.

Mocht ik in de toekomst het fysieke magazijnwerk niet meer aankunnen, zou ik wel in een filiaal willen helpen met de verkoop of administratief werk willen verrichten op het kantoor.

Ik zou willen meegeven aan een toekomstige collega dat je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. Als je maar goed uitzoekt hoe dingen in elkaar steken. Mocht er onverwachts wat gebeuren, wordt het opgelost. Iedereen is makkelijk in de omgang en dat creëert vertrouwen. Je wordt geholpen als je er even niet uitkomt of extra structuur nodig hebt.

Sta open voor nieuwe dingen, blijf vragen stellen en schaam je absoluut niet als je een fout maakt. Daar leer je alleen maar van.

“Je wordt geholpen als je er even niet uitkomt of extra structuur nodig hebt.