Naam medewerker:
Melissa Peeters

Afdeling/functie:
Category Management

Functie:
Assistent Category Management

In dienst sinds:
2022

Voordat ik bij Vihamij terecht kwam, ben ik 10 jaar lang werkzaam geweest als filiaalleidster bij een grote winkelketen. Hier heb ik twee splinternieuwe winkels mogen opstarten en vele andere filialen mogen zien. Toen ik mijn eerste kindje kreeg, vond ik het mooi geweest. Ik was toe aan stabiliteit. Geen late avonduren, geen weekenden en geen feestdagen werken én minder fysiek bezig zijn.  

“Ik werk hier inmiddels sinds mei, en heb nog geen dag spijt gehad!

Op dit punt kwam ik bij Vihamij terecht. Ik kende het bedrijf nog niet en heb verder geen bouwachtergrond. De functie ‘assistent Category Management’ sprak mij wel aan. Ik heb toen gesolliciteerd met de gedachte: we kijken wel wat eruit komt. Best spannend om na ruim 10 jaar te solliciteren. Eerst zat ik altijd aan de andere kant van de tafel. Nu moet ik mijzelf gaan verkopen, wetende dat ik geen productkennis heb.

Ik werk hier inmiddels sinds mei 2022 en heb nog geen dag spijt gehad! Je komt in een warme omgeving terecht. De mensen zijn erg betrokken met elkaar en zorgen ervoor dat je je welkom voelt. De sfeer is informeel en altijd goed.

“Vihamij investeert in de mensen en ziet je als mens, niet als nummer. Dat vind ik echt de kracht van het bedrijf.

Ik zelf ben erg leergierig, en wil graag alles weten en kunnen. Ik pak het werk snel op, en vraag al snel om meer, en vooral meer uitdaging. Ik wil zelf dingen uitzoeken en achterhalen waarom dingen gebeuren. Mijn nieuwsgierigheid komt hier goed van pas.

Je kan mij omschrijven als een vrij nuchter persoon. Ik neem geen blad voor mijn mond en pas, mede daarom, goed in dit bedrijf. Iedereen heeft humor, dus ondanks dat je ook veel “alleen” kunt werken, heb je altijd lol met je collega’s.

Mijn werk is enorm afwisselend. Van artikelen bestellen en leveranciers mailen tot prijslijsten/orderbevestigingen controleren en dingen uitzoeken in het magazijn. Op mijn afdeling heb je nauw contact met de magazijnmedewerkers. Dus ook daar ben je weleens te vinden. Ik ervaar dit altijd als zeer prettig. Zo weet je exact wat er speelt en leer je de processen nog sneller kennen.

“Doorgroeimogelijkheden zijn er zat en ze geven je écht de kans om je te ontwikkelen.

Toen ik aangenomen was, heb ik meegelopen in twee filialen en in het magazijn gewerkt op de goederenontvangst. Dit was om te kijken hoe deze processen eraan toegaan. Vihamij investeert in de mensen en ziet je als mens, niet als nummer. Dat vind ik echt de kracht van het bedrijf. Ben je medewerker of ben je klant? Vihamij is er voor je.

Wat ik echt fijn vind, is de cultuur die hier bij Vihamij heerst. Je kunt gewoon bij de directeur binnen lopen, om het ergens over te hebben. Je wordt gehoord. Als je iets wil, helpen ze mee om dat waar te maken. Iedereen is gelijk, ook zo op mijn afdeling. Je kunt bij iedereen terecht en krijgt uitgebreid uitleg over hoe alles werkt, hoe iets moet en waar het voor dient.

Een tijdje geleden ben ik gevraagd voor de redactie, die maandelijks de nieuwsbrief uitbrengt. Ook mag ik een project leiden, wat ik erg leuk maar vooral leerzaam vind. Doorgroeimogelijkheden zijn er zat, en ze geven je echt de kans om je ontwikkelen.

Ik vind het ook tof om te zien dat Vihamij al een flinke tijd bestaat, maar nog steeds groeit. Niet alleen het bedrijf, maar ook de mensen. Mij is gezegd: ‘we zoeken de juiste persoon voor de juiste plek’. Ik geloof echt dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. En zit je dat niet? Dan kan dat geregeld worden. Vihamij is in mijn ogen erg flexibel en staat open voor input.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook stabiliteit, een leuke baan met veel mogelijkheden? Dan ben je bij Vihamij aan het goede adres.